O nama

O nama

        Moja ljubav prema testu i radu sa njim datira još iz detinjstva. Sa najvećim uživanjem sam posmatrala svoju baku, majku i komšinicu kako mese i prave razne stvari od testa. Uvek su mi davale deo da i ja nešto napravim. Jako rano sam počela sama da mesim testo i vremenom se usavršavala u tome. Svi su me hvalili kako mi baš ide i kako imam „ruku“ za testo.

       U jednom trenutku sam poželela da se bavim pekarskim poslom i upisala kurs za pekara. Dok sam bila na praksi u pekari, koja je trajala tri meseca, naučila sam osnove pekarstva, ali pored toga majstori sa kojima sam radila su bili toliko zadovoljni da su predložili vlasniku pekare da me zadrži kao pomoćnog radnika. I tako sam odmah posle prakse nastavila da radim u toj pekari kao pomoćni radnik. Posle izvesnog vremena se pekara zatvorila, a ja sam počela da radim nešto sasvim drugo. Ljubav prema spremanju testa i kolača je sada bila izražena samo u našem domu i u onome što sam spremala uživali su samo moji ukućani i naši prijatelji i rođaci. Uvek su svi hvalili ono što sam spremala, a ja sam još više uživala u tome i trudila se da sve bude još bolje.

          U nekom trenutku je suprug predložio da mesim po porudžbini. Sa velikom bojazni sam to prihvatila. Počeli smo da nudimo ljudima koje poznajemo, a u ponudi smo imali svega tri proizvoda: pecivo sa sirom, pecivo sa mesom i pica pecivo. Prve letke koje smo napravili su bili odštampani na običnom belom papiru. Nije krenulo spektakularno, ali svi koji su probali su bili prezadovoljni i preporučivali su drugima i naručivali ponovo. Vrlo brzo smo krenuli sa uvođenjem novih proizvoda i proširivanjem svoje ponude. U početku sam radila potpuno sama, ali pošto se obim posla povećao bila mi je potrebna pomoć. Posle dužeg vremenskog perioda u proizvodnji mi se pridružio i suprug. Sada smo tim i prezadovoljni smo zbog toga. Uživamo u zajedničkom radu i međusobno se nadopunjujemo i u idejama i u samim poslovima. Asortiman proizvoda se stalno povećavao, kao i broj zadovoljnih kupaca. Sa ponosom možemo reći da nas je najveći broj naših zadovoljnih kupaca kontaktirao po preporuci. 

         Svaka pohvala i lepa reč nas motivišu da budemo još bolji i da se još više trudimo. Sada u ponudi imamo pored slanog i slatki program i tu smo da zadovoljimo sve vaše potrebe za jednu proslavu, bilo da je velika ili mala. Ono što ćete vi sa sigurnošću imati ukoliko nas kontaktirate za ketering jesu pravi domaći i slani i slatki proizvodi, kao i prezadovoljne goste koji će sa posebnim zadovoljstvom govoriti o tome. 

         Svaka porudžbina se sprema specijalno za tu priliku, ništa ne stoji i nije moguće izvršiti porudžbinu sad za odmah, kao ni danas za danas. Zbog velikog obima posla preporučujemo vam da rezervišete svoj termin na vreme. Sa velikom ljubavlju i zadovoljstvom ćemo vašu porudžbinu spremiti specijalno za vas.